Onderhoud van uw brommer of scooter


Veel mensen onderschatten het belang van het goed onderhouden van hun brommer of scooter. Vooral als de brommer of scooter uw dagelijkse vervoer is, wilt u op uw vervoersmiddel kunnen vertrouwen. Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor meer rijcomfort, veiligheid en uiteindelijk voor lagere reparatie- en afschrijvingskosten.

Bij intensief en/of dagelijks gebruik is het raadzaam om minimaal twee maal per jaar uw brommer of scooter een onderhoudsbeurt te laten geven. Maakt u minder gebruik van uw brommer of scooter dan volstaat meestal 1 onderhoudsbeurt per jaar. Wij kunnen uw brommer of scooter een onderhoudsbeurt geven en werken hiervoor met een checklist, waarbij (bijna) alles nagelopen wordt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook specifiek aangeven wat u gedaan wilt hebben aan uw vervoersmiddel.

Indien uw brommer of scooter u "in de steek laat" kunnen wij uw voertuig,  tegen een vergoeding, voor u ophalen. De ophaalkosten zijn afhankelijk van de locatie. Voor meer informatie hierover adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

VAN KEMPEN ... fun on wheels geeft u graag een eerlijk en passend advies voor het juiste onderhoud voor uw brommer of scooter.

OMKEUREN VAN UW SNORSCOOTER

Met ingang van 2 januari 2023 is het (in de meeste gevallen) mogelijk om uw snorscooter om te laten keuren naar een bromscooter. Onze RDW-erkenning geeft ons de mogelijkheid om dit, op afspraak, voor u te doen.

Wij beoordelen eerst, door middel van een intake, of uw snorscooter omgekeurd kan worden. De kosten van deze intake zijn € 30,00.

Na deze intake hoort u van ons of wij doorgaan met de omkeuringsprocedure en wat de te verwachten kosten zijn voor UW snorscooter (dit verschilt per voertuig!).

Na omkeuring melden wij de omkeuring van uw scooter aan bij het RDW en wordt de inschrijving aangepast. De administratieve kosten hiervoor zijn € 25,00.

Indien u ervoor kiest om uw kentekenplaat door ons te laten verzorgen, zijn te kosten hiervoor € 22,50.

Kort gezegd : de totale kosten zullen minimaal € 110,00 bedragen, als de scooter keuringsklaar wordt aangeleverd en wij verder geen actie hoeven te ondernemen voor de technische omzetting naar 45 km.